Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων
Τελετή απονομής βραβείων  και τιμητικών διακρίσεων

Τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων

Διοργανώνει η «Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας»

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου ς (Κτίριο Παπαστράτου, Ιάσωνος-Φιλελλήνων).

Θα βραβευθούν όλοι οι ές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου όπως και οι ές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που πέτυχαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».

Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο Νικόλαος Σ. Μαυρογιάννης, (MSc, PhD), σύμβουλος Α΄ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμε μαθητές. Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά το για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και την παραχώρηση του αμφιθεάτρου.

«Η περιπέτεια των πολυωνύμων»

Στο μεταξύ, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επιμορφωτικών της δράσεων και με αφορμή τον εορτασμό «100 Χρόνια ΕΜΕ – Έτος Μαθηματικών», πραγματοποιεί δίωρη σεμιναριακή ομιλία το Σάββατο 17 Μαρτίου με θέμα: «Η περιπέτεια των πολυωνύμων» και ομιλητή τον Νικόλαο Σ. Μαυρογιάννη, μαθηματικό (MSc, PhD), σύμβουλο Α΄ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθηματικούς, φοιτητές Θετικών Επιστημών, μαθητές Β', Γ' Λυκείου, αλλά και κατατοπισμέ μαθητές της Α΄ Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου, όπως και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τα μαθηματικά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου ς (Πρ. Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72-Ροζού) από 18.00-20.00 με ενδιάμεσο διάλειμμα. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση