Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων
Τελετή απονομής βραβείων  και τιμητικών διακρίσεων

Τελετή απονομής βραβείων και τιμητικών διακρίσεων

Διοργανώνει η «Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 την «Τελετή Απονομής Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων» των επιτυχόντων των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Μαγνησίας στους διαγωνισμούς της ΕΜΕ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο Παπαστράτου, Ιάσωνος-Φιλελλήνων).

Θα βραβευθούν όλοι οι μαθητές των τάξεων Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου όπως και οι μαθητές του Τοπικού Διαγωνισμού της Α΄ Γυμνασίου που πέτυχαν τόσο στην πρώτη φάση του διαγωνισμού «Ο ΘΑΛΗΣ» όσο και στη δεύτερη φάση «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».

Τα ονόματα των βραβευόμενων μαθητών είναι αναρτημένα στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr.

Την εκδήλωση θα προσφωνήσει ο Νικόλαος Σ. Μαυρογιάννης, μαθηματικός (MSc, PhD), σύμβουλος Α΄ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό στους βραβευόμενους μαθητές. Η Δ.Ε. ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και την παραχώρηση του αμφιθεάτρου.

«Η περιπέτεια των πολυωνύμων»

Στο μεταξύ, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία-Παράρτημα Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επιμορφωτικών της δράσεων και με αφορμή τον εορτασμό «100 Χρόνια ΕΜΕ – 2018 Έτος Μαθηματικών», πραγματοποιεί δίωρη σεμιναριακή ομιλία το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 με θέμα: «Η περιπέτεια των πολυωνύμων» και ομιλητή τον Νικόλαο Σ. Μαυρογιάννη, μαθηματικό (MSc, PhD), σύμβουλο Α΄ στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μαθηματικούς, Θετικών Επιστημών, μαθητές Β’, Γ’ Λυκείου, αλλά και κατατοπισμένους μαθητές της Α΄ Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου, όπως και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τα μαθηματικά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Πρ. Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72-Ροζού) από 18.00-20.00 με ενδιάμεσο διάλειμμα. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος… - https://t.co/T1ozuf5kqn -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/PTFs4NZ0cs -

  • Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας - https://t.co/St4bjCvfbY… -

"Αλιεύοντας" την είδηση