Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου Καναλίων
Τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου Καναλίων

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου Καναλίων

H τελετή αποφοίτησης των της Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου Καναλίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στις 8 μ.μ., στο Λιμναίου Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. ς . Η τελετή διοργανώθηκε από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, Δημήτρη και Καλλιόπη Τάσιου, σε συν με τους συλλόγους διδασκόντων.

Την τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων καθώς και οι κηδεμόνες τους, τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαββελίδης και η αναπληρώτρια διευθύντρια Δ.Δ.Ε., Καίτη Γαρυφάλλου.

Μετά το πέρας της τελετής παρουσιάστηκε η παράσταση «Απ' Ανατολή σε Δύση… ν' αρχινήσει» από το θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου , σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά.

Η αυτή, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία ακόμη σχολική χρονιά, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, του υπευθύνου του υ Λιμναίου Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. ς, Σωτήρη Γκανάτσιου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Καναλίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση