Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Τελειώνουν οι εγγραφές και αρχίζουν τα μαθήματα της «Φθινοπωρινής Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»
Τελειώνουν οι εγγραφές και αρχίζουν τα μαθήματα της «Φθινοπωρινής Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»

Τελειώνουν οι εγγραφές και αρχίζουν τα μαθήματα της «Φθινοπωρινής Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»

 Στις 30 Σεπτεμβρίου τελειώνουν οι εγγραφές και από 1ης Οκτωβρίου αρχίζουν τα βιντεομαθήματα της «Φθινοπωρινής Σχολής ς εξ αποστάσεως 2019», από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, που έχει την έδρα της στο Βόλο. Θα λειτουργήσουν και φέτος τρεις τάξεις. Στην 1η τάξη θα διδαχθεί το Ηλιακό μας σύστημα, στη 2η τάξη οι αστέρες, οι γαλαξίες, το Σύμπαν, τα και η ουράνια σφαίρα και στην 3η τάξη η διαστημική και οι νέες θεωρίες και ανακαλύψεις.

Οι εγγραφές γίνονται μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου μέσω της ς της Σχολής: school.astronomos.gr και στη συνέχεια αποστέλλεται προς τους εγγραφόμενους το αντίστοιχο διδακτικό , που είναι διαφορετικό για κάθε τάξη.

Τα βιντεομαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Δεκέμβριο. Είναι βιντεοσκοπημένα και μπορούν να τα δούν και να τα παρακολουθήσουν οι μαθητές μπαίνοντας στην αντίστοιχη με τον κωδικό τους, που θα πάρουν μόλις εγγραφούν.

Στη Σχολή μπορούν να εγγραφούν μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού και όλων των τάξεων του υμνασίου και του Λυκείου, ενώ γίνονται δεκτοί και ενήλικες, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα Αστρονομίας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές υποβάλλονται σε δύο διαγωνίσματα ς, με τη βαθμολογία των οποίων τους απονέμεται στο τέλος, ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών, για τους μαθητές και τις της Α΄ και της Β΄ τάξης, ενώ στους τελειόφοιτους της ΄ τάξης το απολυτήριό τους θα δοθεί, κατά τη διάρκεια της επίσημης «Γιορτής Αστρονομίας», το Σάββατο, 4η Ιουλίου 2020, με τα αντίστοιχα δ της αποφοίτησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα της Σχολής: school.astronomos.gr,  από τα τηλέφωνα: 2421046253 & 2421051061, και από το e-mail: ead-volos@astronomos.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση