Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης
Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Τα Νηπιαγωγεία δημιουργούν μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μια εξαιρετική συνεργασία έλαβε χ στο 4ο και 17ο Νηπιαγωγεία Βόλου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων με τις νηπιαγωγούς τους, μαζί με φοιτητές του Παιδαγωγικού Τιμήματος Προς Εκπαίδευσης, Π. Θ. υπό την καθ του προέδρου του Τμήματος καθηγητή Απόστολου Μαγουλιώτη και την υποστήριξη της συντονίστριας εκπαιδευτικού υ προς ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, Τζένης Μωραΐτη, κατασκεύασαν σε ομάδες, υπέροχες μάσκες λύκων.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην θεματική προσέγγιση «Πάμε Θέατρο», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: “Όταν ήρθαν….. τα Ονόματα».

Οι κατασκευές των παιδιών θα αποτελέσουν μέρος των κουστουμιών που θα χρειαστούν για την παράσταση που θα ανεβάσουν την ημέρα των εγκαινίων της 5ης Έκθεσης Δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων του Ν. ς, στις 13 Μαρτίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο ς, ως αποκορύφωμα του παραπάνω προγράμματος.

Μικροί και μεγάλοι σε ένα αλληλεπίδρασης και προβληματισμού εξέφρασαν ιδέες, δοκίμασαν, συνεργάστηκαν και ένοιωσαν υπερήφανοι για το τους.

Το Νηπιαγωγείο ανοιχτό στην κοινωνία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους.

Οι Νηπιαγωγοί Κική Νικολού, Δέσποινα Ηλιοπούλου, Φανή Τριανταφύλλου, Μαρία Σέρρη-Τσαμήτα, Χριστίνα Νοτοπούλου και οι μαθητές του 17ου Νηπιαγωγείου Βόλου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Τζένη Μωραΐτη, ο πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Απόστολος Μαγουλιώτης και ομάδα φοιτητών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση