Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης
Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Συνεργασία 4ου και 17ου Νηπιαγωγείων Βόλου- Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης

Τα δημιουργούν μαζί με το Πανεπιστήμιο ς

Μια εξαιρετική έλαβε χώρα στο 4ο και 17ο Βόλου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Οι των Νηπιαγωγείων με τις νηπιαγωγούς τους, μαζί με φοιτητές του Παιδαγωγικού Τιμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, Π. Θ. υπό την καθοδήγηση του προέδρου του Τμήματος καθηγητή Απόστολου Μαγουλιώτη και την υποστήριξη της συντονίστριας εκπαιδευτικού έργου προσχολικής ΠΕΚΕΣ ς, Τζένης Μωραΐτη, κατασκεύασαν σε ομάδες, υπέροχες λύκων.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στην θεματική προσέγγιση «Πάμε », στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: “Όταν ήρθαν….. τα Ονόματα».

Οι κατασκευές των παιδιών θα αποτελέσουν μέρος των κουστουμιών που θα χρειαστούν για την παράσταση που θα ανεβάσουν την ημέρα των εγκαινίων της 5ης Έκθεσης Δημιουργημάτων των παιδιών των Νηπιαγωγείων του Ν. Μαγνησίας, στις 13 Μαρτίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ως αποκορύφωμα του παραπάνω προγράμματος.

Μικροί και μεγάλοι σε ένα κλίμα αλληλεπίδρασης και προβληματισμού εξέφρασαν ιδέες, δοκίμασαν, συνεργάστηκαν και ένοιωσαν υπερήφανοι για το έργο τους.

Το ανοιχτό στην κοινωνία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους.

Οι Νηπιαγωγοί Κική Νικολού, Δέσποινα Ηλιοπούλου, Φανή Τριανταφύλλου, Μαρία Σέρρη-Τσαμήτα, Χριστίνα Νοτοπούλου και οι μαθητές του 17ου υ Βόλου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας Τζένη Μωραΐτη, ο πρόεδρος του Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθηγητής Απόστολος Μαγουλιώτης και ομάδα φοιτητών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση