Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεχίζονται διαδικτυακά τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας
Συνεχίζονται διαδικτυακά  τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας

Συνεχίζονται διαδικτυακά τα μαθήματα της Σχολής Αστρονομίας

Τα μαθήματα των τριών τάξεων της Σχολής Αστρονομίας, που διακόπηκαν λόγω «Κορωναϊού», συνεχίζονται πλέον διαδικτυακά με τη συμμετοχή όλων των ών. Ήδη η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος ειδοποίησε όλους τους ές για το νέο τρόπο διενέργειας των μαθημάτων και έδωσε οδηγίες για τη διδασκαλία μέσω βιντεομαθημάτων.

Όλοι οι μαθητές πήραν τους ατομικούς τους κωδικούς πρόσβασης και τις απαραίτητες οδηγίες για να κάνουν τη σύνδεσή τους με το site της Σχολής, το οποίο είναι:

http://school.astronomos.gr

Το δεύτερο (και τελευταίο) διαγώνισμα και για τις τρεις τάξεις θα γίνει την , 10η Μαΐου 2020, ώρα 12:00, από το ανωτέρω site της Σχολής και θα περιέχει ερωτήσεις και προβλήματα από την διδακτέα ύλη της κάθε τάξης, η οποία είναι:

  • ια την Α΄ τάξη από την 8η έως την 12Β Ενότητα (σελ. 76–141), του διδακτικού υ

  • ια την Β΄ τάξη από την 18η έως την 22Α Ενότητα (σελ. 76–144) του διδακτικού υ

  • Για την Γ΄ τάξη από την 30ή έως την 36η Ενότητα (σελ. 114–213) του διδακτικού βιβλίου.

Τελειώνοντας το διαγώνισμα οι μαθητές και οι της Σχολής, το υποβάλλουν για αξιολόγηση και στη συνέχεια λαμβάνουν την επίδοσή τους σε ποσοστά επιτυχίας (επί τοις εκατό). Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα τους αποδοθούν διαδικτυακά και οι τίτλοι σπουδών τους.

Με τον τρόπο αυτό η Εταιρεία έχει την πεποίθηση ότι εκπληρώνει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς τους μαθητές και τους τους, σύμφωνα με τον κανονισμό της Σχολής, η οποία έκλεισε ήδη 10 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, σε συνδυασμό και με τη εξ αποστάσεως την οποία λειτουργεί παράλληλα, τόσο κάθε Σεπτέμβριο, όσο και κάθε Ιανουάριο για τρεις συνεχώς μήνες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση