Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεχίζεται η συνεργασία της Ένωσης Γονέων με τους «Φίλους Αθανασάκειου Μουσείου»
Συνεχίζεται η συνεργασία της Ένωσης Γονέων  με τους «Φίλους Αθανασάκειου Μουσείου»

Συνεχίζεται η συνεργασία της Ένωσης Γονέων με τους «Φίλους Αθανασάκειου Μουσείου»

Για δωρεάν ξεναγήσεις κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα

Συνεχίζεται η στο χώρο του πολιτισμού που στέφθηκε από απόλυτη και ξεκίνησε η «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου», μαζί με το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων”, για δωρεάν ξεναγήσεις, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, αποδέχθηκε την πρόταση που έκανε το σωματείο “Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων” και το οποίο ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και των Αρχαιολογικών χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων με την κοινωνία.

Κύκλος ξεναγήσεων

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος ξεναγήσεων στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείου Βόλου. Από το Υπουργείο πολιτισμού ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Η κα Αργυρούλα Δουλγέρη-Ιντζεσίλογλου, επίτιμη διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, θα ξεναγήσει δωρεάν τους γονείς και τα παιδιά, στις αίθουσες του Μουσείου, την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου 4-12-2016 και ώρα 11 π.μ. Η ξενάγηση διαρκεί περίπου, τριάντα με σαράντα λεπτά.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς και κηδεμόνες, ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Έφορο του Δ.Σ. κα Λιάνα Πασχούδη τηλ. 6977070414 και lianapashoudi@.gr .

Ο συνολικός αριθμός, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 35 -40 άτομα, με συνέπεια να τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας στις τηλεφωνικές κρατήσεις.

Η συνάντηση για την ξενάγηση, ορίστηκε για τις έντεκα παρά τέταρτο στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου. Για τις επόμενες πρώτες Κυριακές του κάθε μήνα θα γνωστοποιείται το νέο πρόγραμμα.

για τα μεταδιδόμενα νοσήματα

Εν τω μεταξύ, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Βόλου, σε με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, (Tμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Τμήμα Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γεν. Νοσοκομείου Βόλου, διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση- ενημέρωσης γονέων με θέμα :Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα – σωστές πρακτικές ενημέρωσης των παιδιών μας, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στο χώρο εκδηλώσεων του 8ου Γυμνασίου Βόλου (Απόλλωνος με Ορμινίου, Ν. Δημητριάδα)

Ομιλήτριες: η Κατερίνα Καλαϊτζή (Μαία) και η Παναγιώτα Ντούλια (Επισκέπτρια Υγείας).

Η αφορά κυρίως γονείς παιδιών Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου.

Δυνατότητα συμμετοχής συγκεκριμένου αριθμού γονέων (όσοι συμμετείχαν στην ομάδα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, θα λάβουν και πάλι μέρος). Όσοι επιθυμούν ωστόσο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, θα πρέπει να προηγηθεί δήλωσή τους, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις (έως την Τρίτη 29 Νοεμβρίου) στην ;eφορο της Ένωσης κα Λιάνα Πασχούδη τηλ. 6977-070414 και lianapashoudi@yahoo.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση