Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων
Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων

Στο «Αθανασάκειο » και τους αρχαιολογικούς χώρους του νομού

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο » και άλλους αρχαιολογικούς χώρους του νομού, που ξεκίνησε, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την .

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου», προτείνουν στους μαθητές και τους , ένα κύκλο ξεναγήσεων, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή απ΄τους συμμετέχοντες.                    Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα , κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Η ξεναγός- υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου ς και μέλος του σωματείου, κα Μελίνα Κωστίδη, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, ενώ η συνέχεια του κύκλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, με στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», όπου όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, , κηδεμόνες, , μαθητές, φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην ταμία του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου, στο χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11 το πρωί, να ξεκινήσει η .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση