Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά  διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα μαθήματα αυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη αυτιλία-Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες εωργικές Επιχειρήσεις, σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020.

Οι υποψήφιοι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 126. Από αυτούς εξετάστηκαν και απουσίασαν 14, με ποσοστό συμμετοχής  88,89%.

Οι εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή κα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των ενικών Λυκείων θα συνεχιστούν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των με το Νέο θα εξεταστούν  στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση