Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά  διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων () στα μαθήματα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020.

Οι προέρχονταν από εννέα και ήταν στον αριθμό 126. Από αυτούς εξετάστηκαν και απουσίασαν 14, με ποσοστό συμμετοχής  88,89%.

Οι εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή κα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των με το Νέο Σύστημα θα εξεταστούν  στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό Σύστημα θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση