Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά  διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα μαθήματα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Δίκτυα Υπολογιστών και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, σήμερα, Τρίτη 23 Ιουνίου 2020.

Οι προέρχονταν από εννέα ΕΠΑΛ και ήταν στον αριθμό 126. Από αυτούς εξετάστηκαν και απουσίασαν 14, με ποσοστό συμμετοχής  88,89%.

Οι εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή κα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα συνεχιστούν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Οι υποψήφιοι των με το Νέο θα εξεταστούν  στο μάθημα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Οι υποψήφιοι με το Παλαιό θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διοικήσεων #ΤΑΙΠΕΔ-ΟΛΒ ΑΕ για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού #ΟΛΒΑΕ #ΤΑΙΠΕΔ - https://t.co/FHcCzuz8Cx -

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

"Αλιεύοντας" την είδηση