Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων
Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων

Συνέχεια Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων

Σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων και των μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, και της Βιολογίας για την Ομάδα Σπουδών Υγείας.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1336 σε σύνολο 1416 και απουσίασαν 80 (ποσοστό συμμετοχής 94,35 %).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν ομαλά εκτός από καθυστέρηση 30’ λεπτών που παρουσιάστηκε στην παραλαβή των θεμάτων. Αυτή η καθυστέρηση παρουσιάστηκε σε όλη την επικράτεια.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με το μάθημα της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, και της Πληροφορικής για την Ομάδα Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση