Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο
Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο

Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο

Πργμτοποιείται την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου, στο Βόλο, η δεύτερη στο πλαίσιο του προγράμματος “Ακαδημία Γονέων” που υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά στη Μαγνησία.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνουν η «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδς Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παίδων Π. & Α. Κυριακού» κι ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν σε δέκα περιοχές της Αττικής, υπό την επιστημονική επιστασία του Υπεύθυνου ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, αλλά και την συν της Ένωσης Συλλόγων Γονέων .

Σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πλαγεράς, ανέφερε ότι το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας, σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Στο Βόλο θα πραγματοποιηθούν οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, κάθε δεύτερη Τετάρτη, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας .

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου με 75 συμμετοχές και η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου από τις από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα με θέμα “Ενδοσχολικός στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο”.

Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και διήμερο εκδηλώσεων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ ο κ. Καπανιάρης, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα κι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση