Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο
Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο

Συνάντηση στο πλαίσιο της “Ακαδημίας Γονέων” στις 14 Νοεμβρίου στο Βόλο

Πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 14 Νοεμβρίου, στο Βόλο, η δεύτερη συνάντηση στο πλαίσιο του προγράμματος “Ακαδημία Γονέων” που υλοποιείται φέτος για πρώτη φορά στη Μαγνησία.

Το πρόγραμμα συνδιοργανώνουν η «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» κι ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», παράλληλα με άλλες Ακαδημίες Γονέων που θα υλοποιηθούν σε δέκα περιοχές της Αττικής, υπό την επιστημονική επιστασία του Υπεύθυνου ΚΕΠΛΗΝΕΤ Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, αλλά και την συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Πλαγεράς, ανέφερε ότι το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων» έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας, σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Στο Βόλο θα πραγματοποιηθούν οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, κάθε δεύτερη Τετάρτη, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Οκτωβρίου με 75 συμμετοχές και η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου από τις από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα με θέμα “Ενδοσχολικός εκφοβισμός στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο”.

Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και διήμερο εκδηλώσεων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, ενώ ο κ. Καπανιάρης, ανέφερε ότι η πρωτοβουλία αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα κι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση