Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση Σ.Ε.Φ.ΜΑ. με τον διευθυντή Β’/θμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση Σ.Ε.Φ.ΜΑ. με τον διευθυντή Β’/θμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση Σ.Ε.Φ.ΜΑ. με τον διευθυντή Β’/θμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας

Την Πέμπτη 30– 6-2016 ο Σύλλογος εκπαιδευτικών φροντιστών ς () συναντήθηκε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης . ς Σω Σαβελίδη, ύστερα από αίτημά τους, στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα.

Στην συνάντηση αυτή οι φροντιστές τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Ο ΣΕΦΜΑ τονίζει: “Πιστεύουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να προστατέψουν τα νόμιμα φροντιστήρια Μ.Ε. από:

-Τα ιδιαίτερα μαθήματα που παραδίδονται από εκπαιδευτικούς του δημοσίου σχολείου των οποίων η ειδικότητα εμπλέκεται με τις παναλλήνιες των γενικών λυκείων και των , τα οποία βέβαια είναι καθ΄ όλα παράνομα.

-Τα φροντιστήρια που λειτουργούν χωρίς άδειες κτιριολογικών εγκαταστάσεων από τον αρμόδιο φορέα(ΕΟΠΠΕΠ).

Ο κ. μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή.Μας διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά της Διοίκησης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε και οι δύο τομείς της εκπαίδευσης να λειτουργούν με βάση τους νόμους μιας ευνομούμενης πολιτείας, με στόχο πάντα το συμφέρον των .

Ως σύλλογος πιστεύουμε ότι ο καθένας μας πρέπει να εργάζεται στον τομέα που ορκίστηκε να υπηρετεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις νόμιμες εκπαιδευτικές δομές εκπαίδευσης, παρέχοντας ασφαλείς συνθήκες εκπαίδευσης για τους μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση