Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση μητροπολίτη με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση μητροπολίτη με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση μητροπολίτη με τους δ/ντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Τον μητροπολίτη Δημητριάδος  Ιγνάτιο επισκέφθηκαν σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας ο δ/ντής Αθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Γεώργιος Πολύζος και ο δ/ντής Βθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Σωκράτης Σαβελίδης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε το άριστο κλίμα ς της τοπικής Εκκλησίας με την εκπαιδευτική κοινότητα Μαγνησίας, το οποίο εξαπλώνεται σε πλήθος κοινών δράσεων σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, εκφράστηκε η σαφής διάθεση της Μητροπόλεως για την συνέχεια του προγράμματος σίτισης απόρων όλων των βαθμίδων της ς και συμφωνήθηκε η επέκταση της ς όσον αφορά στην ευάλωτων κοινωνικά , ΡΟΜΑ, προσφύγων και μεταναστών, όσο και εκείνων που αντιμετωπίζουν .

Συμφωνήθηκε, επίσης, η παρουσία του επισκόπου σε εκδηλώσεις αναφορικά με τις ημέρες Πολιτισμού, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εβραϊκού Ολοκαυτώματος κ. άλ. όπου ο κ. Ιγνάτιος θα στείλει το διαχρονικό ανθρωπισμού της Εκκλησίας.

Επίσης, απευθύνθηκε πρόσκληση στον μητροπολίτη να τελέσει τον επίσημο Αγιασμό ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς, στις 11/9.

Τέλος, αποφασίστηκε η τέλεση του ιερού Μυστηρίου του Ευχελαίου, για 4η συνεχή χρονιά, υπέρ υγείας των εκπαιδευτικών λειτουργών της Μαγνησίας, στις 7/10, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Βόλου, καθώς και η διανομή της Καινής Διαθήκης σε όλους τους ές της Α΄ Γυμνασίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση