Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με εκπροσώπους του ΕΕΕΕΚ
Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με εκπροσώπους του ΕΕΕΕΚ

Συνάντηση Δωροθέας Κολυνδρίνη με εκπροσώπους του ΕΕΕΕΚ

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων , επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τισης (ΕΕ), Ζωβοϊλης Αθανάσιος και Ιντζεσίλογλου Αργυρώ.

Στο πλαίσιο της άριστης ς που υπάρχει μεταξύ του ΕΕ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η κ. Κολυνδρίνη ενημέρωσε και διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Δ.Σ., ότι για τα εννέα που χρήζουν βοήθειας μεταφοράς, από και προς το σχολείο, θα εξασφαλιστεί η μεταφορά τους, με απόλυτη ασφάλεια από ειδικά διαμορφωμένα οχήματα.

Τους ενημέρωσε μάλιστα ότι μόλις την Πέμπτη 13-9-2018 εστάλη από το ΕΕΕΕΚ προς την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανάλογο αίτημα, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας να ενεργούν άμεσα, προκειμένου να διατεθεί ειδικό όχημα κατ'αρχήν από το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, για την μεταφορά των μαθητών, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Σε αντίθετη περίπτωση που αδυνατεί για κάποιο λόγο, το θέμα θα επιλυθεί με τη μίσθωση ειδικού διαμορφωμένου οχήματος από την Περιφερειακή Ενότητα.

Τους επεσήμανε παράλληλα ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνδράμει στην καμπάνια, που ξεκινά το ΕΕΕΕΚ προς την κατεύθυνση αγοράς ειδικού οχήματος από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τισης.

Τέλος η κ. Κολυνδρίνη αποφάσισε φέτος η μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Βόλου, στηρίζοντας Ιδρύματα και Συλλόγους, να είναι αφιερωμένη στα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, που έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από τους εκπροσώπους του ΕΕΕΚ.

Οι κ.κ. Ζωβοϊλης και Ιντζεσίλογλου ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη, για την σημαντική βοήθεια και στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προς το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και ειδικά προς τα παιδιά, που χρήζουν υποστήριξης για την κοινωνική και επαγγελματική ένταξή τους και για την πρόθεσή της να βρίσκεται στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, δίπλα τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση