Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

 

Τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό επισκέφθηκε σήμερα ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σαβελίδης ενημερώθηκε από τον κ. Μιτζικό για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της σχολικής κοινότητας, ενώ ο Δήμαρχος εξήρε το καλό συνεργασίας μεταξύ Δήμου Νοτίου Πηλίου και Διεύθυνσης Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας .

Ο Προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της Παιδείας και εξήρε την καλή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολούθησε αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου στην , όπου έγινε γνωστό πως από την 2023-24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής.

Σημειώνεται επίσης πως η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου , σε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , προχωρά άμεσα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής και των Γυμνασίων Μηλεώ και Αργαλαστής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση