Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση Δημάρχου Νοτίου Πηλίου -Προϊσταμένου Β’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

 

Τον Δήμαρχο οτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό επισκέφθηκε σήμερα ο Προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σαβελίδης ενημερώθηκε από τον κ. Μιτζικό για τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς όφελος της σχολικής κοινότητας, ενώ ο Δήμαρχος εξήρε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου οτίου Πηλίου και Διεύθυνσης Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας .

Ο Προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το της Δημοτικής Αρχής στον τομέα της Παιδείας και εξήρε την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλν.

Ακολούθησε αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου στην , όπου έγινε γνωστό πως από την 2023-24 θα λειτουργήσει νέος Τομέας Πληροφορικής στο ς.

Σημειώνεται επίσης πως η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου , σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας , προχωρά άμεσα στην ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής και των υμνασίων Μηλεών και Αργαλαστής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση