Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συνάντηση αύριο της Ακαδημίας Γονέων με θέμα τον εκφοβισμό
Συνάντηση αύριο της Ακαδημίας Γονέων με θέμα τον εκφοβισμό

Συνάντηση αύριο της Ακαδημίας Γονέων με θέμα τον εκφοβισμό

Ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός, για την του πολιτιστικού αποθέματος», συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδς Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παίδων Π. & Α. Κυριακού» και την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, την υλο του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων», η οποία ξεκίνησε με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Τα εργαστήρια-παρουσιάσεις, γίνονται υπό την επιστημονική επιστασία του Περιφερειακού Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Θεσσαλίας για τον κλάδο πληροφορικής Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία. θα πραγματοποιηθούν οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, (η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο) μία Τετάρτη τον μήνα, ώρες 17.30 – 19.30 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Μπορούν να συμμετάσχουν γονείς, που είτε έχουν δηλώσει ήδη την εγγραφή τους, είτε και άλλοι που το επιθυμούν.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και περισσότερες ομιλίες, μπορούν, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία, να κάνουν την αίτησή τους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: aplageras@gmail.com .

Χώρος υλος: Πλινθοκεραμοποιίας . & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος

Οι επόμενες συναντήσεις –ομιλίες
(2η) Συνάντηση Τετάρτη 14/11/2018
Ώρα 17.30 –19.30 «Εκφοβισμός στο φυσικό και διαδικτυακό περιβάλλον» Αντώνιος Πλαγεράς Εκπαιδευτικός MA, Med, ΠΕ 83, Υπεύθυνος Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Μαγνησίας.

(3η) Συνάντηση Τετάρτη 12/12/2018
Ώρα 17.30 – 19.30 «Ακτινοβολία ηλεκτρονικών συσκευών, πόσο επηρεάζουν τους έφηβους, μύθοι και αλήθειες» Απόστολος Πουρτσίδης Παιδίατρος-Αιματολόγος-Ογκολόγος, Δ/ντής ΕΣΥ, Ογκολογικό Τμήμα Παίδων «Π.&Α. Κυριακού» Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδς Αιματολογίας-Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση