Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Η Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου , εωργία Μποντού -Τοκαλή, συναντήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υπουργό και συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με την υφυπουργό Σοφία Ζακη και τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Αναστασία κίκα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν σε πολύ θετικό θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες της ς και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου , δίνοντας έμφαση στην προσχολική και ειδική αγωγή.

Η τόνισε- μεταξύ άλλων- την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στα προβλήματα που αφορούν κτιριακά ζητήματα των σχολείων, ιδίως των νηπιαγωγείων, καθώς και θέματα που αφορούν στους σχολικούς φύλακες, τους σχολικούς τροχονόμους και τις συμβασιούχες καθαρίστριες.

Από τη μεριά των στελεχών του Υπουργείου Παιδείας υπήρξε θετική διάθεση έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν λύσεις στα θέματα που τέθηκαν από την πλευρά της αντιδημάρχου.

Επίσης, η αντιδήμαρχος συναντήθηκε με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας « Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», Θανάση Γιάνναρη, τον οποίο ενημέρωσε για τα κτιριακά θέματα των σχολείων του Δήμου Βόλου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην οργάνωση διευρυμένης σύσκεψης στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των « Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια κτιριακά θέματα του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση