Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Συναντήσεις της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού -Τοκαλή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, Γεωργία Μποντού -Τοκαλή, συναντήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υπουργό Νίκη Κεραμέως και συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη και τη γενική γραμματέα του Υπουργείου Αναστασία Γκίκα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής συζητήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, δίνοντας έμφαση στην προσχολική και ειδική αγωγή.

Η αντιδήμαρχος τόνισε- μεταξύ άλλων- την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στα προβλήματα που αφορούν κτιριακά ζητήματα των σχολείων, ιδίως των νηπιαγωγείων, καθώς και θέματα που αφορούν στους σχολικούς φύλακες, τους σχολικούς τροχονόμους και τις συμβασιούχες καθαρίστριες.

Από τη μεριά των στελεχών του Υπουργείου Παιδείας υπήρξε θετική διάθεση έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθούν λύσεις στα θέματα που τέθηκαν από την πλευρά της αντιδημάρχου.

Επίσης, η αντιδήμαρχος συναντήθηκε με το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας « Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», Θανάση Γιάνναρη, τον οποίο ενημέρωσε για τα κτιριακά θέματα των σχολείων του Δήμου Βόλου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην οργάνωση διευρυμένης σύσκεψης στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και των « Κτιριακών Υποδομών ΑΕ», προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις σε χρόνια κτιριακά θέματα του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση