Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία
Συγκέντρωση  σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την στήριξη σε Γυμνάσια και Λύκεια του ομού, αναλαμβάνουν από κοινού, η , η Α' βαθμιας και Β' θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου , και η Διεύθυνση Β' θμιας Εκπαίδευσης .

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πηγάζει από τις υπαρκτές – δυστυχώς – ανάγκες ενίσχυσης και στήριξης των στην εκπαιδευτική διαδικασία και εμπνέεται από το επίσης υπαρκτό – ευτυχώς – πνεύμα αλληλεγγύης και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της προσπάθειας ενίσχυσης της μάθησης για όλα τα , χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, οι τρεις φορείς ξεκινούν την συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, μπλοκ ς, μαρκαδόρων, χρωμάτων, σετ σχεδιασμού και γενικά ειδών που ενισχύουν τις ανάγκες των μαθητών, καλώντας τους συμπολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα γίνεται: στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Βόλου (πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο), καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και στο 3ο Λύκειο Βόλου (Κύπρου 9), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση