Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία
Συγκέντρωση  σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την στήριξη σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, αναλαμβάνουν από κοινού, η Βόλου, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Α’ βαθμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, και η Διεύθυνση Β’ θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πηγάζει από τις υπαρκτές – δυστυχώς – ανάγκες ενίσχυσης και στήριξης των στην εκπαιδευτική διαδικασία και εμπνέεται από το επίσης υπαρκτό – ευτυχώς – πνεύμα αλληλεγγύης και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της προσπάθειας ενίσχυσης της μάθησης για όλα τα παιδιά, χωρίς και αποκλεισμούς, οι τρεις φορείς ξεκινούν την συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρων, χρωμάτων, σετ σχεδιασμού και γενικά ειδών που ενισχύουν τις ανάγκες των μαθητών, καλώντας τους συμπολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα γίνεται: στις εγκαταστάσεις της Βόλου (πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο), καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και στο 3ο Λύκειο Βόλου (Κύπρου 9), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση