Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία
Συγκέντρωση  σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών στη Μαγνησία

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για την στήριξη μαθητών σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού, αναλαμβάνουν από κοινού, η Βόλου, η Α’ βαθμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, και η Διεύθυνση Β’ θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πηγάζει από τις υπαρκτές – δυστυχώς – ανάγκες ενίσχυσης και στήριξης των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία και εμπνέεται από το επίσης υπαρκτό – ευτυχώς – πνεύμα αλληλεγγύης και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της προσπάθειας ενίσχυσης της μάθησης για όλα τα παιδιά, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, οι τρεις φορείς ξεκινούν την σχολικών βοηθημάτων, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρων, χρωμάτων, σετ σχεδιασμού και γενικά ειδών που ενισχύουν τις ανάγκες των μαθητών, καλώντας τους συμπολίτες να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Η των ειδών θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και θα γίνεται: στις εγκαταστάσεις της Βόλου (πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο), καθημερινά, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και στο 3ο Βόλου (Κύπρου 9), κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση