Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στους πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας μαθητών λυκείου αθλητής της Νίκης Βόλου
Στους πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας μαθητών λυκείου αθλητής της Νίκης Βόλου

Στους πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας μαθητών λυκείου αθλητής της Νίκης Βόλου


Την Τετάρτη 4 Μαΐου διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ποδηλασίας Μαθητών Λυκείων που διοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στο Δήμο Φαρσάλων.

Ο αθλητής του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Σιώρος Μάριος κατετάγη 20ός.

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ..Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, και την Ε.Ο.Π. Ήταν ένα ευχάριστο ποδηλατικό γεγονός, με τη συμμετοχή αρκετών φίλων και συνοδών. Ο είχε πλήρη αστυνομική και υγειονομική κάλυψη.

Η αγωνιστική ποδηλασία αρχίζει να παίρνει τη θέση που της αξίζει στην κοινωνία μας. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες αθλητές.

Τη διοργάνωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρσάλων Εσκίογλου Μάκης, η αντιδήμαρχος Φαρσάλων Χατζηπλή Σοφία, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δαμιανός Κωνσταντίνος, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ζιάκα Βασιλική, ο διευθυντής Β’ εκπαίδευσης Ν. Λάρισας Ζέρβας Νικόλαος καθώς και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων Γκούτας Θωμάς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκπροσωπήθηκε από τον ταμία Τσοπούρογλου Σάββα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση