Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής οι «Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες»
Στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής οι «Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες»

Στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής οι «Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες»

Μετά από την συμμετοχή την Κυριακή, στον 4ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής που έγινε στην

Η ομάδα «Διαγαλαξιακοί Αργοναύτες» προκρίθηκε από τον Βόλο, στη τελική φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διοργανώνει o οργανισμός WRO Hellas με υπεύθυνο εκπαιδευτή ρομποτικής της ομάδας τον Φαρμάκη Θρασύβουλο, μετά από την συμμετοχή την Κυριακή, στον 4ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής που έγινε στην Λάρισα.

Κεντρικό θέμα του διαγωνισμού ήταν ο εποικισμός στον πλανήτη Άρη, όπου οι κατασκεύασαν μακέτα προσομοίωσης που απεικονίζει την λειτουργία ενός συστήματος που θα ενεργοποιείται όταν την πόλη προσεγγίζει ένα διαστημόπλοιο με σκοπό την μεταφορά νέου πληθυσμού στην πόλη αυτή.

Η ομάδα αποτελείται από του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου υπό την αιγίδα του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ρομποτικής και Πληροφορικής «ΑΤΟΜ».

Οι μαθητές: Ασπρουδή Φιλίτσα, Βίγλα Ηλέκτρα, Ζαφειριάδη Εύα, Καραφέρης Βασίλης, Νέου Αλεξάνδρα, Τάσιος Γιώργος, Γρηγόρης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση