Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στον εισαγγελέα Βόλου ο προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης για το Γυμνάσιο Ιωλκού
Στον εισαγγελέα Βόλου ο προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης για το Γυμνάσιο Ιωλκού

Στον εισαγγελέα Βόλου ο προϊστάμενος Β’/θμιας Εκπαίδευσης για το Γυμνάσιο Ιωλκού

Στον εισγγελέ Βόλου θα μεταβεί σήμερα ο προϊστάμενος Β'/θμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, προοκειμένου να τον ενημερώσει για τις διαδικτυακές, αλλά και τις δια ζώσης απειλές εναντίον του διευθυντή του Γυμνασίου Ιωλκού γιατί αποδέχθηκε στο του να φοιτήσουν προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται από την ΑΡΣΙΣ.

Ο κ. Σαβελίδης εξήγησε ότι όλα τα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στο Βόλο σε διάφορες δομές φοιτούν κανονικά σε δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια χωρίς κανένα πρόβλημα. «Δυστυχώς είχαμε έντονες αντιδράσεις γονέων από το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιωλκού.

Πριν 20 μέρες περίπου τους ενημερώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, εξηγώντας τους ότι οι κίνδυνοι βρίσκονται εκτός του υ και όχι εντός και ότι όλα τα παιδιά για μας είναι μαθητές του ελληνικού σχολείου.

Οι περισσότεροι γονείς εστερνίστηκαν τις απόψεις μας και άρχισαν τα μαθήματα. Όμως κάποιοι γονείς συνεχίζουν να αντιδρούν στο Γυμνάσιο Ιωλκού, χωρίς δικαιολογία θα έλεγα. Έχουν κάποια επιχειρήματα του στυλ , «ξέρεις αυτά χειρίζονται χειροβομβίδες και όπλα και άλλα … Απορώ πως αύριο μεθαύριο θα πάνε στο σχολείο να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα αντικρίσουν στα μάτια αυτά τα παιδιά».

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να απειλή διευθυντή δημοσίου σχολείου που κάνει σωστά τη δουλειά του» δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Σαβελίδης, ενώ επισήμανε ότι γονείς παρενοχλούν και τον διευθυντή. «Οι διευθυντές εφαρμόζουν εντολές και την ισχύουσα . Δεν έχει κανένα λόγο κανένας να τους αποσπά από το έργο τους και να τους θεωρούν υπαίτιους γιατί ενέταξαν τα προσφυγόπουλα στο σχολείο. Έστω κι αυτό δεν μπορούμε να το ανεχτούμε. Επίσης υπήρξαν απειλές σε μέσα μαζικής δικτύωσης, προς ένα διευθυντή συγκεκριμένα. Σήμερα ή αύριο, οι συνεργάτες μου θα ενημερώσουν τον εισαγγελέα γι αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να κάνει κάποιος τη δουλειά του και να απειλείται! Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να ενοχλεί διευθυντή ελληνικού σχολείου».

Ερωτηθείς για το αν φοβάται ότι θα τεθούν σε κίνδυνο μαθητές και εκπαιδευτικοί στο συγκεκριμένο σχολείο, επισήμανε ότι «σε καμία περίπτωση. Κανείς δεν τολμάει να περάσει πόρτα σχολείου κακόβουλα. Οι καθηγητές, η διεύθυνση του σχολείου είναι εκεί και προστατεύουν τα παιδιά. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο». για τις απειλές διαδικτυακά αλλά και από κοντά εναντίον του διευθυντή του Γυμνασίου Ιωλκού γιατί αποδέχθηκε στο σχολείο του να φοιτήσουν προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται από την ΑΡΣΙΣ.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ενάντια στην ένταξη λαθρομεταναστών στα σχολεία

Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή μου, στους γονείς του Γυμνασίου Ιωλκού που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο των παιδιών τους.

Η , στο πλαίσιο της γενικότερης ισλαμοποίησης της χώρας, εντάσσει παιδιά από τριτοκοσμικές χώρες στα σχολεία των παιδιών μας, χωρίς να αναλογιστεί τις υγειονομικές, μαθησιακές και πολιτισμικές συνέπειες.

Τα είναι γεμάτα λοιμώδεις ασθένειες, στις οποίες τα παιδιά μας δεν έχουν ανοσία, όμως, ο ανεκδιήγητος Υπουργός Παιδείας, δεν διστάζει να εκθέσει τους μαθητές σε κίνδυνο.

Επιπλέον, είναι απορίας άξιο, πως ένα παιδί που δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα θα ενταχθεί σε μία τάξη με ελληνόπουλα.

Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό άραγε στην μαθησιακή εξέλιξη των παιδιών μας; Τέλος, υπενθυμίζω ότι η ευρωπαϊκή εμπειρία μας δείχνει ότι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες δεν αφομοιώνονται. Μην ξεχνάμε ότι οι τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το Παρίσι, τη , την Βαρκελώνη και τις Βρυξέλλες είχαν λάβει την γαλλική, την ισπανική και την βελγική παιδεία αντίστοιχα.

Αγαπητοί γονείς, να θυμάστε πως όλοι αυτοί που ενδεχομένως σαν κουνούν το δάχτυλο και σας αποκαλούν «ρατσιστές», είναι επαγγελματίες δικαιωματιστές έμμισθοι των ΜΚΟ που κατά κανόνα είναι είτε άτεκνοι είτε στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία.

Ως βουλευτής του Νομού ς, στηρίζω τον αγώνα σας και στέκομαι στο πλευρό σας.

Έχετε κάθε δικαίωμα να μην εκθέσετε τα παιδιά σας ως σφάγια στο όνομα της ς ορθότητας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση