Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας
Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Εφέτος με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα λειτουργήσει στο Βόλο  Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για εισαγωγή  των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής  Αγωγής και Αθλητισμού () ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπος  Σταχτέας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκπλήρωση από πλευράς  υπουργείου ενός πάγιου αιτήματος της υπηρεσίας, δηλώνοντας ταυτόχρονα  ότι ο Βόλος διαθέτει τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές και το  αναγκαίο δυναμικό καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής για την υποστήριξη  των συγκεκριμένων αθλητικών δοκιμασιών.

Επισήμανε, επίσης, ότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται οι και οι οικογένειές τους, καθώς από  τον Νομό Μαγνησίας δεν χρειάζεται πλέον μετακίνηση σε άλλη περιοχή.

 

λειτουργίας όλων των τμημάτων 4ου /σίου Ν. Ιωνίας

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωναϊού -19 και ύστερα από την ενημέρωση του διευθυντή του 4ου /σίου Νέας Ιωνίας αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την λειτουργίας όλων των τμημάτων του 4ου Γ/σίου Ν.Ιωνίας από 22/05/2021 έως και 30/05/2021.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση