Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας
Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Εφέτος με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα λειτουργήσει στο Βόλο  Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για εισαγωγή  των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής  Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπος  Σταχτέας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκπλήρωση από πλευράς  υπουργείου ενός πάγιου αιτήματος της υπηρεσίας, δηλώνοντας ταυτόχρονα  ότι ο Βόλος διαθέτει τις απαραίτητες και το  αναγκαίο δυναμικό καθηγητών/τριών Φυσικής Αγωγής για την υποστήριξη  των συγκεκριμένων αθλητικών δοκιμασιών.

Επισήμανε, επίσης, ότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται οι μαθητές και οι οικογένειές τους, καθώς από  τον Νομό Μαγνησίας δεν χρειάζεται πλέον μετακίνηση σε άλλη περιοχή.

 

Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων 4ου Γ/σίου Ν. Ιωνίας

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 και ύστερα από την ενημέρωση του διευθυντή του 4ου Γ/σίου Νέας Ιωνίας αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του 4ου Γ/σίου Ν.Ιωνίας από 22/05/2021 έως και 30/05/2021.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση