Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας
Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Στο Βόλο Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Αθλητικής Δοκιμασίας

Εφέτος με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα λειτουργήσει στο Βόλο  Επιτροπή Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας για εισαγωγή  των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Τμήματα Επιστήμης ς  Αγωγής και Αθλητισμού () ακαδημαϊκού έτους 2021-.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς  Χαράλαμπος  Σταχτέας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκπλήρωση από πλευράς  υπουργείου ενός πάγιου αιτήματος της υπηρεσίας, δηλώνοντας ταυτόχρονα  ότι ο Βόλος διαθέτει τις απαραίτητες και το  αναγκαίο δυναμικό καθηγητών/τριών ς Αγωγής για την υποστήριξη  των συγκεκριμένων αθλητικών δοκιμασιών.

Επισήμανε, επίσης, ότι με αυτό τον τρόπο διευκολύνονται οι μαθητές και οι οικογένειές τους, καθώς από  τον Νομό ς δεν χρειάζεται πλέον μετακίνηση σε άλλη περιοχή.

 

Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων 4ου Γ/σίου ς

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ'αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 και ύστερα από την του διευθυντή του 4ου Γ/σίου Νέας Ιωνίας αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ς Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του 4ου Γ/σίου Ν.Ιωνίας από 22/05/2021 έως και 30/05/2021.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση