Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς
Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς

Οι εκπιδευόμενοι κι οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου είχαν τη και τιμή να υποδεχτούν στο Βόλου τον γνωστό Βολιώτη και ευεργέτη κ. Χαράλαμπο Τσιμά, τη Δευτέρα 13 οεμβρίου.

Η πρωτοβουλία ανήκε στη φιλόλογο του υ Στύλα Δέσποινα, η οποία κατά τη φετινή χρονιά συντονίζει το σχέδιο δράσης «Ευεργέτες του Βόλου».

Ο κ. Τσιμάς ανταποκρίθηκε άμεσα και με στο αίτημα της ομάδας και προσέφερε σε όλους τους εκπαιδευόμε και εκπαιδευτές του υ δύο μοναδικές ώρες γεμάτες συγκίνηση, ανθρωπιά και ιστορίες θέλησης, προσφοράς και αγάπης.

“Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά τις ευχαριστίες μας στον κ. Χαράλαμπο Τσιμά, που δέχτηκε απρόσκοπτα την πρόσκλησή μας.

Η ζεστή ομιλία του και προπαντός η αγάπη του για τον συνάνθρωπο καταδεικνύουν έναν Άνθρωπο με ήθος και αξίες, που άγγιξε ειλικρινά τις καρδιές όλων μας.

Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει την ελπιδοφόρα και ανιδιοτελή προσφορά του σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση