Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς
Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου ο Χαράλαμπος Τσιμάς

Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας είχαν τη χαρά και τιμή να υποδεχτούν στο τον γνωστό Βολιώτη και ευεργέτη κ. Χαράλαμπο Τσιμά, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Η πρωτοβουλία ανήκε στη φιλόλογο του σχολείου Στύλα Δέσποινα, η οποία κατά τη φετινή χρονιά συντονίζει το δράσης «Ευεργέτες του Βόλου».

Ο κ. Τσιμάς ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά στο αίτημα της ομάδας και προσέφερε σε όλους τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του σχολείου δύο μοναδικές ώρες γεμάτες συγκίνηση, ανθρωπιά και ιστορίες θέλησης, προσφοράς και αγάπης.

“Ο διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά τις ευχαριστίες μας στον κ. Χαράλαμπο Τσιμά, που δέχτηκε απρόσκοπτα την πρόσκλησή μας.

Η ζεστή του και προπαντός η του για τον συνάνθρωπο καταδεικνύουν έναν Άνθρωπο με ήθος και αξίες, που άγγιξε ειλικρινά τις καρδιές όλων μας.

Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει την ελπιδοφόρα και ανιδιοτελή προσφορά του σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση