Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στις «Άσπρες Πεταλούδες» το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας 
Στις «Άσπρες Πεταλούδες» το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας 

Στις «Άσπρες Πεταλούδες» το 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας 

Την Τρίτη 25/2/2020 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη 18 μαθητών του τμήματος Φυσικοθεραπείας του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας  στο Ίδρυμα Ειδικών Παιδιών – Ατόμων Ν. Μαγνησίας «Άσπρες Πεταλούδες» με τη συνοδεία των καθηγητριών του τομέα Υγείας –Πρόνοιας, Αθανασίας Χατζή και Ελένης Φουντούκη.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για τις ειδικές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους (Snoezelen και Sensory Rooms) με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται ώστε να παρέχονται αποτελεσματικά εξειδικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν δυσκολίες στην αισθητηριακή επεξεργασία και χρήζουν υποστήριξης.

Οι μαθητές είχαν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) και να αλληλεπιδράσουν με άτομα που παρουσιάζουν νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομο Down και άλλες παθήσεις.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστούν από καρδιάς τον πρόεδρο και το προσωπικό του ιδρύματος για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λειτούργησε καφετέρια στο Βελεστίνο και συνελήφθη - https://t.co/xj1ut82G99 -

  • Πρώτη κατοικία: Ποιους αφορά η αναστολή δόσεων - https://t.co/GMTeBiUblS -

  • Καραντίνα πολυτελείας σε ξενοδοχείο της Ελβετίας - https://t.co/usBQbVPr4o -

"Αλιεύοντας" την είδηση