Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Τετάρτη 15 Μαϊου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, αλλά και των αροσώπων του νομού στο 19ο Συνέδριο της , ενώ την προηγούμενη ημέρα θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση με χορήγηση συνδικαλιστικής ς, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου στις 10:30 το πρωί.

Θα λειτουργήσουν τέσσερα (04) εκλογικά τμήματα: Στο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της Χερσαίας Μαγνησίας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 10:00 π.μ. μέχρι 19:00 μ.μ.

Στο για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Στο ΕΛ Σκοπέλου για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της. Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Στο υμνάσιο Αλοννήσου για τους εκπαιδευτικούς της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Οι εκλογές θα είναι διπλές οι εκπαιδευτικοί θα ψηφίσουν για ανάδειξη μελών ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και μελών ΕΣ της ΕΛΜΕ με λευκά ψηφοδέλτια. (Μέχρι 7 σταυρούς για το ΔΣ και μέχρι 3 σταυρούς για το ΕΣ και για ανάδειξη αροσώπων της ΕΛΜΕ για το 19ο Συνέδριο με κίτρινα ψηφοδέλτια (Μέχρι 7 σταυρούς).

Οι καθηγητές θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για την ανάδειξη μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ και αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο, δικαίωμα ψήφου έχουν οι ταμειακώς εντάξει.

Όσοι συνεισφέρουν στο Ταμείο της ΕΛΜΕ μέσω του Αυτόματου Συστήματος Πληρωμής της Μαγνησίας, θεωρούνται “ταμειακώς εντάξει” (θα υπάρχει η κατάσταση).

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συνεισφέρουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ και είναι μόνιμοι θα πληρώσουν για την διετία (-2019) 48 ευρώ. Όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι θα πληρώσουν πέντε ευρώ.

Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίσουν στο ταμείο του εκλογικού υ βεβαίωση ότι καταβάλλουν τις εισφορές σε άλλη ΕΛΜΕ.

Μπορεί να είναι η βεβαίωση από την ΕΛΜΕ της άλλης περιοχής ή εκκαθαριστικό τελευταίου μήνα από το Αυτόματο Σύστημα Πληρωμής στο οποίο φαίνεται ότι καταβάλλουν εισφορά σε άλλη ΕΛΜΕ.

Τέλος, κατάθεση ψηφοδελτίων από παρατάξεις ή μεμονωμένους καθηγητές ηλεκτρονικά έως 9-5-2019, ημέρα Πέμπτη, με ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση