Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στις 15 Μαίου οι εκλογές των καθηγητών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Την Τετάρτη 15 Μϊου θ πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ς, αλλά και των αροσώπων του νομού στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, ενώ την προηγούμενη ημέρα θα γίνει η εκλογοαπολογιστική συνέλευση με χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου στις 10:30 το πρωί.

Θα λειτουργήσουν τέσσερα (04) εκλογικά : Στο Διδακτήριο (Πολυμέρη με Κασσαβέτη) για τους εκπαιδευτικούς της Χερσαίας Μαγνησίας. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 10:00 π.μ. μέχρι 19:00 μ.μ.

Στο ΓΕΛ Σκιάθου για τους εκπαιδευτικούς της Σκιάθου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Στο ΓΕΛ Σκοπέλου για τους εκπαιδευτικούς της Σκοπέλου και της. Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Στο Γυμνάσιο Αλοννήσου για τους εκπαιδευτικούς της Αλοννήσου. Η εκλογική διαδικασία θα έχει διάρκεια από 09:00 μέχρι 12:00.

Οι εκλογές θα είναι διπλές οι θα ψηφίσουν για ανάδειξη μελών ΔΣ της ΕΛΜΕ Μαγνησίας και μελών ΕΣ της ΕΛΜΕ με λευκά ψηφοδέλτια. (Μέχρι 7 σταυρούς για το ΔΣ και μέχρι 3 σταυρούς για το ΕΣ και για ανάδειξη αροσώπων της ΕΛΜΕ για το 19ο Συνέδριο με κίτρινα ψηφοδέλτια (Μέχρι 7 σταυρούς).

Οι καθηγητές θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για την ανάδειξη μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ και αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο, δικαίωμα ψήφου έχουν οι ταμειακώς εντάξει.

Όσοι συνεισφέρουν στο Ταμείο της ΕΛΜΕ μέσω του Αυτόματου Συστήματος Πληρωμής της Μαγνησίας, θεωρούνται “ταμειακώς εντάξει” (θα υπάρχει η κατάσταση).

Όσοι δεν συνεισφέρουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ και είναι μόνιμοι θα πληρώσουν για την διετία (2017-2019) 48 ευρώ. Όλοι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι θα πληρώσουν πέντε ευρώ.

Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να προσκομίσουν στο ταμείο του εκλογικού κέντρου βεβαίωση ότι καταβάλλουν τις εισφορές σε άλλη ΕΛΜΕ.

Μπορεί να είναι η βεβαίωση από την ΕΛΜΕ της άλλης περιοχής ή εκκαθαριστικό τελευταίου μήνα από το Αυτόματο Σύστημα Πληρωμής στο οποίο φαίνεται ότι καταβάλλουν εισφορά σε άλλη ΕΛΜΕ.

Τέλος, ψηφοδελτίων από παρατάξεις ή μεμονωμένους καθηγητές ηλεκτρονικά έως 9-5-2019, ημέρα Πέμπτη, με ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση