Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στην τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ τα ζητήματα της Ένωσης Γονέων
Στην τομεάρχη Παιδείας της  ΝΔ τα ζητήματα της Ένωσης Γονέων

Στην τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ τα ζητήματα της Ένωσης Γονέων

Ένν γόνιμο δι πάνω σε θέμτα Παιδείας, στον οποίο περιλαμβάνονταν τόσο προβλήματα και αιτήματα, όσο και προτάσεις, είχαν το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου , μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, με την βουλευτή και υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας της .Δ.   ίκη Κεραμέως, που βρέθηκε στην πόλη.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης, παρέδωσε έναν ολοκληρωμένο φάκελο στην βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ., που περιελάμβανε διαπιστώσεις, προβλήματα, αιτήματα, αλλά και προτάσεις, όπως και απολογισμό δράσεων, για την γενικότερα, αλλά και για ζητήματα που αφορούν ειδικότερα τις υποδομές και τη λειτουργία των σχολείων στην περιοχή μας.

Στην συνάντηση που έγινε, μετά από πρόσκληση της της Ν.Δ., ο πρόεδρος της Ένωσης Ηλίας Κουτσερής, κωδικοποίησε τα ζητήματα που απασχολούν τους γονείς, περιέγραψε τους προβληματισμούς και κατέθεσε προτάσεις οι οποίες πηγάζουν, μέσα από την διαρκή ενασχόληση των γονέων στις σχολικές κοινότητες. Ζήτησε παράλληλα, τη χάραξη εθνικής πολιτικής στο χώρο της Παιδείας, ανεξάρτητα από τα , μέσα από ενότητα και κοινή στόχευση για το μέλλον των παιδιών και της χώρας μας.

Η Νίκη  Κεραμέως, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της, για την εθελοντική εργασία των μελών της Ένωσης, στην οποία μάλιστα, έδωσε το «πράσινο φως», όταν προκύπτουν θέματα σχετικά με την Παιδεία, να γίνεται άμεση ενημέρωση του γραφείου της, ώστε να διεκδικούνται οι όποιες λύσεις, ενώ θα καταβάλλονται προσπάθειες και μέσω του τοπικού δυναμικού, να προωθούνται εγκαίρως τα όποια ζητήματα.

Στην συνάντηση, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Δημοσθένης Νταόπουλος, ο υπεύθυνος του τομέα δράσης Παιδείας της ΝΟΔΕ Χρήστος Καραβασίλης  και από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, ο αντιπρόεδρος Θέμης Κορομηλής και η ταμίας Λιάνα Πασχούδη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση