Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στην “Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων” συμμετέχει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου
Στην “Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων”  συμμετέχει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

Στην “Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων” συμμετέχει η Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου

Στην “Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων”, μετά από πρόσκληση και συνεργασία με τον Αντιστράτηγο ε.α. Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνο-ασφάλειας (CSII), που πρόσφατα επισκέφθηκε τον Βόλο, συμμετέχει η .

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων» μπορούν να συμμετάσχουν μετά από υποβολή σχετικής αίτησης όσοι γονείς επιθυμούν. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η μηνύματος- προεγγραφή ΔΕΝ εγγυάται την σίγουρη συμμετοχή στο πρόγραμμα, καθώς οι θέσεις θα καλυφθούν από συμμετέχοντες όλης της χώρας με την σειρά να την καθορίζουν οι διοργανωτές του προγράμματος κεντρικά, στην Αθήνα).

Το πρόγραμμα, ενημερώνει τους γονείς όλων των ηλικιών, για τους κινδύ του διαδικτύου και την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών.
Γίνεται εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά με τη χρήση της online πλατφόρμας Blackboard και έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες (2 ώρες κάθε Τρίτη 7-9).

Οι εισηγήσεις γι΄ αυτήν την περίοδο, θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου 2018, ωστόσο οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου ώρα 2 μ.μ. στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com αποκλειστικά, (γράφοντας το ονοματεπώνυμο και e-mail όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος), και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης, θα επικοινωνήσουν οι διοργανωτές του σεμιναρίου για την τελική επιλογή και την παροχή, πληροφοριών για την συμμετοχή στο πρόγραμμα . Εισηγητές είναι ο κος Σφακιανάκη και η επιστημονική ομάδα του. Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν με την υποστήριξη της WIND και του ANT1.
Επιπλέον πληροφορίες:

Το πρόγραμμα
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
: Ο Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών.

ΤΙ ΙΒΩΣ ΕΙ : είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνουν τους γονείς, για τα σύγχρονα θέματα του διαδικτύου. Στόχο έχει να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του από τα παιδιά τους, καθώς και να έρθουν κοντά γονείς και παιδιά και να ανοίξει ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με την ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ : κάθε Τρίτη 7 -9 το βράδυ (2 ώρες) για έναν μήνα. Συνολική διάρκεια 8 ώρες.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ : γίνεται μέσω με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Blackboard από όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο γονέας. Αναλυτικές πληροφορίες αποστέλλονται μετά τη δήλωση συμμετοχής, από την εταιρία COSMOLEARN που παρέχει το λογισμικό.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ : ηλεκτρονικός υπο (σταθερός ή ή tablet) και σύνδεση στο Internet.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση