Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στην Πολωνία το ΓΕΛ Αγριάς
Στην Πολωνία το ΓΕΛ Αγριάς

Στην Πολωνία το ΓΕΛ Αγριάς

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εrasmus +»

 

Τρεις καθηγήτριες του ς (Μανέ Ευαγγελία, βιολόγος, Λαλιά Μαρία και Κανδήλα Ρεγγίνα, φιλόλογοι) είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Głogow Małopolski της Πολωνίας στο πλαίσιο του προγράμματος  Εrasmus +, με τίτλο : «FOCUS».

Οι υπόλοιπες, εκτός της ς,  χώρες που συμμετέχουν στο παραπάνω πρόγραμμα, είναι οι εξής: Ρουμανία, Πολωνία και Δανία.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι διετής: τα σχολικά έτη 2017-2018 και 2018-2019.

Στόχοι του προγράμματος είναι η εξοικείωση ών και καθηγητών με τις νέες τεχνολογίες καθώς και η των γλωσσικών  και επικοινωνιακών τους δεξιοτήτων.  Ο κυριότερος ωστόσο στόχος, όπως φαίνεται και από τον τίτλο του προγράμματος, είναι να λάβουν οι συμμετέχοντες  εφόδια μέσω της διαδικασίας της διδασκαλίας- μάθησης. Ενδεικτικά αναφέρονται θέματα όπως η σωστή διαχείριση του χρόνου, ο , η συναισθηματική νοημοσύνη και άλλα.

Η συγκεκριμένη πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου 2017 και αφορούσε αποκλειστικά την . Το ενταγμένο στο πρόγραμμα σχολείο που υποδέχτηκε τις καθηγήτριες ήταν το πρότυπο στον τομέα του τος, σχολείο της Πολωνίας  «Zespół Szkół w Głogowie Małopolskim».

Οι τρεις καθηγήτριες παρουσίασαν και δίδαξαν σε εκεί, με βιωματικό τρόπο, υλικό με θεματολογία «Μάθηση, Αναθεώρηση και Eμπέδωση». Τα υπόλοιπα αντικείμενα που παρουσιάστηκαν και διδάχτηκαν ήταν τα εξής: «Μοντέλα Μάθησης και τρόποι καλύτερης αξιοποίησής τους», «Εκφοβισμός και Ομαδικότητα» «Αποτελεσματική Επικοινωνία» και η «Διαχείριση Χρόνου και Χρήματος».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση