Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)
Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Στην Περούντζι βρίσκοντι από προχτές, την Κυριακή, μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικοί του 2ου Βόλου (), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ERASMUS+, με τίτλο: «Σχεδιασμός και Διακόσμηση Βιτρινών Εμπορικών Καταστημάτων».

Οι δώδεκα (12) μαθητές/-τριες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών με τους δύο (2) συνοδούς εκπαιδευτικούς τους αναχώρησαν το περασμένο Σάββατο οδικώς για την με , με το οποίο θα πραγματοποιήσουν όλες τις μετακινήσεις τους, για να έχουν περισσότερη λόγω των συνεχιζόμενων κρουσμάτων κορονοϊού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές/-τριες, στο δεκαπενθήμερο ταξίδι τους, θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην ανάλυση και τη σύνθεση των βιτρινών και του εσωτερικού εμπορικών χώρων, γνωρίζοντας και πειραματιζόμενοι με διάφορες πτυχές της συγκεκριμένης θεματικής, μέσα από τις επισκέψεις τους σε πολλές επιχειρήσεις και ποικίλων προϊόντων.

Επίσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον ιταλικό πολιτισμό και τη σύγχρονη κουλτούρα των Ιταλών, επισκεπτόμενοι την Ακαδημία Τεχνών της Περούντζια, μουσεία, ιστορικές και περιοχές της Ιταλίας, εκθέσεις αγροδιατροφικών προϊόντων, τοπικές αγορές κ.ά.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου, με την της δράσης και την επίδοση των πιστοποιητικών στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες από τον φορέα υποδοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση