Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)
Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Στην Ιταλία με ERASMUS+ το 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)

Στην ντζι βρίσκοντι από προχτές, την , ές/-τριες και εκπαιδευτικοί του 2ου Βόλου (Εσπερινό), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ERASMUS+, με τίτλο: «Σχεδιασμός και Διακόσμηση Βιτρινών Εμπορικών Καταστημάτων».

Οι δώδεκα (12) ές/-τριες του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών με τους δύο (2) συνοδούς εκπαιδευτικούς τους αναχώρησαν το περασμένο Σάββατο οδικώς για την Ιταλία με , με το οποίο θα πραγματοποιήσουν όλες τις μετακινήσεις τους, για να έχουν περισσότερη ασφάλεια λόγω των συνεχιζόμενων κρουσμάτων κορονοϊού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές/-τριες, στο δεκαπενθήμερο ταξίδι τους, θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην ανάλυση και τη σύνθεση των βιτρινών και του εσωτερικού εμπορικών χώρων, γνωρίζοντας και πειραματιζόμενοι με διάφορες πτυχές της συγκεκριμένης θεματικής, μέσα από τις επισκέψεις τους σε πολλές και καταστήματα ποικίλων προϊόντων.

Επίσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον ιταλικό πολιτισμό και τη σύγχρονη κουλτούρα των Ιταλών, επισκεπτόμενοι την Ακαδημία Τεχνών της ντζια, μουσεία, ιστορικές πόλεις και περιοχές της Ιταλίας, εκθέσεις αγροδιατροφικών προϊόντων, τοπικές αγορές κ.ά.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου, με την αξιολόγηση της δράσης και την επίδοση των πιστοποιητικών στους/στις συμμετέχοντες/-ουσες από τον φορέα υποδοχής.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση