Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στη Βουλή το αίτημα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου από τον Αλ. Μεϊκόπουλο 
Στη Βουλή το αίτημα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου από τον Αλ. Μεϊκόπουλο 

Στη Βουλή το αίτημα των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου από τον Αλ. Μεϊκόπουλο 

Κοινοβουλευτική παρέμβαση πραγματοποίησαν βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία μεταξύ των οποίων και ο Μαγνησίας Αλέξανδρος ,  διαβιβάζοντας 15μελών Συμβουλίων Μουσικών Σχολείων της χώρας,  την οποία συνυπέγραψε και το Μουσικό Σχολείο , στην οποία ζητείται μείωση τουλάχιστον ίση με το 25% της εξεταστέας ύλης στα μουσικά ειδικά μαθήματα της ’ Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως έγινε στις υπόλοιπες κατευθύνσεις.

 Όπως αναφέρουν στην τους, οι μαθητές βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση, καθώς η φόρμα τηλεκπαίδευσης δεν μπορεί να ανταποκριθεί και συνεπώς να καλύψει τις ανάγκες των μουσικών μαθημάτων σε κανένα επίπεδο.

Επιπλέον, ζητούνται άμεσα διευκρινίσεις σε θέματα εξεταστέας ύλης και εγχειριδίων λόγω ασαφών οδηγιών από το & Θρησκευμάτων για τον ακριβή προσδιορισμό της ύλης.

«Η πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας, ο νέος τρόπος διδασκαλίας με και η αβεβαιότητα σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων έχουν οξύνει το ήδη αυξημένο των μαθητών, ιδιαίτερα της τελευταίας τάξης του Λυκείου, για αυτό το λόγο απαιτείται άμεση απάντηση του Υπουργείου στους προβληματισμούς που εκφράζουν οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων» τόνισε ο Αλέξανδρος .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση