Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το «Στέκι Αλληλεγγύη γι όλους», πιστό στις ρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 7η χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για Δημοτικού και Γυμνασίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εγγραφές θα αρχίσουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Τα μαθήματα θα είναι ν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
* Ζητούμε εθελοντές δασκάλους και καθηγητές ή όλων των ειδικοτήτων για την στελέχωση των τμημάτων μας! Η απασχόληση θα είναι δύο διδακτικές ώρες την εβδομάδα! Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.
* Αρχίσαμε ήδη την ! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο !
Θέλουμε τη βοήθειά σας, που τόσο απλόχερα μας δίνετε όποτε σας το ζητήσουμε και σας ευχαριστούμε από ς γι' αυτό! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία και καλή πρόοδο! Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” Διεύθυνση 6 με Δημοκρατίας , τηλ. 24210 91440, 6937936792, 6979206465
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση