Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το «Στέκι Αλληλεγγύη για όλους», πιστό στις αρχές του για βοήθεια και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 7η χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι εγγραφές θα αρχίσουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
* Ζητούμε εθελοντές δασκάλους και καθηγητές ή φοιτητές όλων των ειδικοτήτων για την στελέχωση των τμημάτων μας! Η απασχόληση θα είναι δύο διδακτικές ώρες την εβδομάδα! Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.
* Αρχίσαμε ήδη την συλλογή σχολικών ειδών! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο σχολείο!
Θέλουμε τη βοήθειά σας, που τόσο απλόχερα μας δίνετε όποτε σας το ζητήσουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία και καλή πρόοδο! Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” Διεύθυνση Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας , Νέα Ιωνία τηλ. 24210 91440, 6937936792, 6979206465
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανάσα» ΟΦΗ 4-1 στον Βόλο - https://t.co/CbU1GMK0Ld -

  • Στο 86% η πληρότητα των ΜΕΘ – Covid σε όλη την Ελλάδα - https://t.co/A7ZFcRZDN5 -

  • Εμβόλιο Οξφόρδης: Το λάθος που εκτόξευσε την αποτελεσματικότητά του - https://t.co/UJPLWuEVTQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση