Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

«Στέκι Αλληλεγγύης για όλους»: Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το «Στέκι Αλληλεγγύη για όλους», πιστό στις αρχές του για και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσκολία, ξεκινάει για 7η χρονιά Κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι θα αρχίσουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Τα μαθήματα θα είναι και θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
* Ζητούμε δασκάλους και ή φοιτητές όλων των ειδικοτήτων για την στελέχωση των τμημάτων μας! Η θα είναι δύο διδακτικές ώρες την εβδομάδα! Σε όσους την χρειάζονται, με το πέρας των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση προϋπηρεσίας.
* Αρχίσαμε ήδη την ! Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, ξυλοχρώματα μαρκαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδάκια για να πάνε με αξιοπρέπεια στο !
Θέλουμε τη βοήθειά σας, που τόσο απλόχερα μας δίνετε όποτε σας το ζητήσουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό! Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία και καλή πρόοδο! Στέκι “Αλληλεγγύη για όλους” Διεύθυνση Μαγνησίας 6 με Δημοκρατίας , Νέα Ιωνία τηλ. 24210 91440, 6937936792, 6979206465
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μητσοτάκης – Ερντογάν: Το τετ α τετ φέρνει ήρεμο καλοκαίρι #ΝΑΤΟ - https://t.co/NUn096oOJy -

  • Στο Νοσοκομείο Βόλου νεαρός μετά από #βουτιά #βουτιά - https://t.co/lRPjaj7d1T -

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

"Αλιεύοντας" την είδηση