Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στα θρανία οι μαθητές της Γ’ τάξης στα Λύκεια
Στα θρανία οι μαθητές της Γ’ τάξης στα Λύκεια

Στα θρανία οι μαθητές της Γ’ τάξης στα Λύκεια

Από Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 επιστρέφουν στα θρανία οι ές της Γ' τάξης στα Λύκεια όλης της χώρας. Το 1ο ΕΠΑ.Λ. . Ιωνίας ς, στην προσπάθειά του να καταστήσει όσο το δυνατόν ομαλότερη την επάνοδο των ών του στις σχολικές αίθουσες, συγκέντρωσε χρήσιμες πληροφορίες καθώς και αναλυτικές οδηγίες οι οποίες αφορούν στις μέρες και ώρες μαθημάτων, στις μετακινήσεις των με υπεραστικά και αστικά λεωφορεία καθώς και σε άλλες διαστάσεις της σχολικής ζωής.

 

Οι οδηγίες αυτές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου (http://1epal-n-ionias.mag.sch.gr/), στην σελίδα facebook του σχολείου ενώ επίσης έχουν αποσταλεί και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των γονέων/κηδεμόνων. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες αλλά και οι μας να ενημερωθούν σχετικά, ανατρέχοντας στις παραπάνω πηγές, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Ο σύλλογος διδασκόντων και η διεύθυνση του σχολείου θέλουν να διαβεβαιώσουν του και τους γονείς/κηδεμόνες τους ότι έλαβε υπόψη του όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και ότι θα πράξει πέραν των υποχρεώσεών του με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας. Εξάλλου θεωρούμε δεδομένη και τη συν των μας αλλά και των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας για την ολοκλήρωση του σχολικού έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ παραμένουν ως δίαυλοι επικοινωνίας το τηλέφωνο του σχολείου: 2421085929 και η ηλεκτρονική του διεύθυνση: 1epalneasionias@sch.gr

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει η ελληνική κοινωνία αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης ευχόμαστε σε όλους υγεία, κουράγιο, αισιοδοξία και σύντομη επάνοδο στην .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση