Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 
Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 

Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 

Σήμερα ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  Γεώργιος  Δοδοντσάκης συνοδευόμενος από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας Χαράλαμπο Σταχτέα, επισκέφθηκαν το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και  το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, τα οποία λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα  πανελλαδικών εξετάσεων.
Ακολούθως επισκέφθηκαν το 48ο Βαθμολογικό  Κέντρο όπου διορθώνονται γραπτά των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ που  έφθασαν από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από  τον πρόεδρο και τον επόπτη της επιτροπής διεξαγωγής των αθλητικών  δοκιμασιών υποψηφίων ΤΕΦΑΑ.
Η συγκεκριμένη επιτροπή λειτουργεί για  πρώτη φορά στο Βόλο και όπως ανέφερε ο κ. Σταχτέας, σε πολύ μικρό
χρονικό διάστημα εξασφάλισε τους απαραίτητους υλικοτεχνικούς πόρους  για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών, εξαιτίας της  αμέριστης συμπαράστασης και υποστήριξης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του
Δήμου Βόλου.

Κατόπιν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γεώργιος Δοδοντσάκης μαζί με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπο Σταχτέα, επισκέφτηκαν τα γραφεία  της και συζήτησαν διάφορα υπηρεσιακά θέματα.

Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Επαγγελματικών Λυκείων

Σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα τρία εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα:

α) Υγιεινή

β) Προγραμματισμός Υπολογιστών,

γ) Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και

δ) Στοιχείων Μηχανών

Οι ήταν στον αριθμό 354. Από αυτούς εξετάστηκαν 282 και απουσίασαν 72 με ποσοστό συμμετοχής 79,66 %.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι η Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

  • Ι.Σ.Θ.:Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας από τις Νοσοκομειακές Μονά… - https://t.co/v9ASgmCbKB -

"Αλιεύοντας" την είδηση