Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 
Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 

Στα ΕΠΑΛ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 

Σήμερα ο διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας  Γεώργιος  Δοδοντσάκης συνοδευόμενος από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας Χαράλαμπο Σταχτέα, επισκέφθηκαν το 2ο Ν. Ιωνίας και  το 3ο Βόλου, τα οποία λειτουργούν ως   πανελλαδικών εξετάσεων.
Ακολούθως επισκέφθηκαν το 48ο Βαθμολογικό  Κέντρο όπου διορθώνονται γραπτά των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ που  έφθασαν από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από  τον πρόεδρο και τον επόπτη της επιτροπής διεξαγωγής των αθλητικών  δοκιμασιών υποψηφίων .
Η συγκεκριμένη λειτουργεί για  πρώτη φορά στο Βόλο και όπως ανέφερε ο κ. Σταχτέας, σε πολύ μικρό
χρονικό διάστημα εξασφάλισε τους απαραίτητους υλικοτεχνικούς πόρους  για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών, εξαιτίας της  αμέριστης συμπαράστασης και υποστήριξης από τις αρμόδιες του
Δήμου Βόλου.

Κατόπιν ο διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γεώργιος Δοδοντσάκης μαζί με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Μαγνησίας  Χαράλαμπο Σταχτέα, επισκέφτηκαν τα γραφεία  της και συζήτησαν διάφορα υπηρεσιακά θέματα.

Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Επαγγελματικών Λυκείων

Σήμερα, Πέμπτη 24 Ιουνίου , διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων () στα τρία της , στα μαθήματα:

α) Υγιεινή

β) Προγραμματισμός Υπολογιστών,

) Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και

δ) Στοιχείων Μηχανών

Οι ήταν στον αριθμό 354. Από αυτούς εξετάστηκαν 282 και απουσίασαν 72 με ποσοστό συμμετοχής 79,66 %.

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των υποψηφίων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι η Παρασκευή 25 Ιουνίου . Οι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση