Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η σίτιση των παιδιών απασχόλησε Ένωση Γονέων και μητροπολίτη
Η σίτιση των παιδιών απασχόλησε Ένωση Γονέων και μητροπολίτη

Η σίτιση των παιδιών απασχόλησε Ένωση Γονέων και μητροπολίτη

Το θέμα της σίτισης των παιδιών οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ο τρόπος επίλυσης τυχόν προβλημάτων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων και η γενικότερη συνεργασία, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του μητροπολίτη Ιγνατίου, με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ιγνάτιος μετέφερε στην αντιπροσωπεία των γονέων, τις ενέργειες που έχουν γίνει εκ μέρους των ιερέων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Διευθύνσεις, για την εξασφάλιση του πρωϊνού γεύματος για τα παιδιά που το χρειάζονται και σε κάθε περίπτωση δυσλειτουργίας σε σχολεία, θα μπορεί να υπάρχει άμεση με τον ιερέα της ενορίας για τη διευθέτηση.

Επίσης εξήγησε τις προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους και της εκκλησίας, για τη σωστή ένταξη παιδιών ρομά αλλά και προσφύγων στις εκπαιδευτικές δομές της περιοχής μας, ενώ μετέφερε στους γονείς, το των επόμενων δράσεων της Μητρόπολης, στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς.

Τέλος, στο πλαίσιο συνεργασίας υπάρχει και με την «Μαγνήτων Κιβωτό» και σε ορισμένες από τις δράσεις που θα αναπτυχθούν, η συμβολή των γονέων, όπως τονίστηκε, μπορεί να είναι καθοριστική.
Ιδιαίτερη έγινε για τις προσπάθειες της Ένωσης Γονέων σε διάφορα επίπεδα που αφορούν στις σχολικές κοινότητες, όπως και στη πρόθεση της διοργάνωσης του «3ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» την ερχόμενη άνοιξη.

Στη με τον κ. Ιγνάτιο, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλίας Κουτσερής, ο Θέμης Κορομηλής και η ταμίας Λιάνα Πασχούδη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση