Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος
Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Περί τους 200 σχολείων όλων των βαθμίδων σιτίζονται και φέτος από τη Μητρόπολη , σύμφωνα με το μητροπολίτη Ιγνάτιο.

Ο ίδιος είπε ότι και φέτος συνεχίζεται η προσπάθεια, μετά από έγκριση του υπουργείου, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα παιδί στα που δεν θα έχει πρωινό.

«Το κάθε έχει τον εντεταλμένο ιερέα και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και με μεγάλη διακριτικότητα φροντίζουμε όλα τα που παρουσιάζουν πρόβλημα πρωινού και σίτισης, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και τις υποχρεώσεις των οικογενειών τους. Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση ακόμη και σε περιπτώσεις που κάτι προκύψει μέσα στο και οι ιερείς έχουν εντολή να κάνουν ό,τι μπορούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος.

Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και με τα κυλικεία των σχολείων λέγοντας πως «βρίσκουμε πάντοτε μια λύση ώστε κανένα παιδί να μη νιώσει μόνο του και ότι έχουν κάτι που τα διαφοροποιεί από τους συμ τους».

Τέλος,ο μητροπολίτης είπε ότι οι ρομά ές αυξήθηκαν στο και από τα 15 πέρυσι φέτος φοιτούν 30 και στην πλειοψηφία τους είναι κορίτσια, ενώ ευχήθηκε να συμβεί το ίδιο και στο Λύκειο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση