Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος
Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Περί τους 200 σχολείων όλων των βαθμίδων σιτίζονται και φέτος από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, σύμφωνα με το μητροπολίτη Ιγνάτιο.

Ο ίδιος είπε ότι και φέτος συνεχίζεται η προσπάθεια, μετά από του υπουργείου, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα στα που δεν θα έχει πρωινό.

«Το κάθε σχολείο έχει τον εντεταλμένο ιερέα και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και με μεγάλη διακριτικότητα φροντίζουμε όλα τα παιδιά που παρουσιάζουν πρόβλημα πρωινού και ς, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και τις υποχρεώσεις των οικογενειών τους. Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση ακόμη και σε περιπτώσεις που κάτι προκύψει μέσα στο σχολείο και οι ιερείς έχουν εντολή να κάνουν ό,τι μπορούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. .

Επίσης αναφέρθηκε στη με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και με τα των σχολείων λέγοντας πως «βρίσκουμε πάντοτε μια λύση ώστε κανένα να μη νιώσει μόνο του και ότι έχουν κάτι που τα διαφοροποιεί από τους συμμαθητές τους».

Τέλος,ο μητροπολίτης είπε ότι οι ρομά μαθητές αυξήθηκαν στο και από τα 15 παιδιά πέρυσι φέτος φοιτούν 30 και στην πλειοψηφία τους είναι κορίτσια, ενώ ευχήθηκε να συμβεί το ίδιο και στο Λύκειο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση