Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος
Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Σίτιση μαθητών από τη Μητρόπολη Δημητριάδος

Περί τους 200 μαθητές σχολείων όλων των βαθμίδων σιτίζονται και φέτος από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, σύμφωνα με το μητροπολίτη Ιγνάτιο.

Ο ίδιος είπε ότι και φέτος συνεχίζεται η προσπάθεια, μετά από έγκριση του υπουργείου, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα παιδί στα σχολεία που δεν θα έχει πρωινό.

«Το κάθε σχολείο έχει τον εντεταλμένο ιερέα και σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων και με μεγάλη διακριτικότητα φροντίζουμε όλα τα που παρουσιάζουν πρόβλημα πρωινού και σίτισης, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε και τις υποχρεώσεις των οικογενειών τους. Είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση ακόμη και σε περιπτώσεις που κάτι προκύψει μέσα στο σχολείο και οι ιερείς έχουν εντολή να κάνουν ό,τι μπορούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος.

Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και με τα κυλικεία των σχολείων λέγοντας πως «βρίσκουμε πάντοτε μια λύση ώστε κανένα παιδί να μη νιώσει μόνο του και ότι έχουν κάτι που τα διαφοροποιεί από τους συμμαθητές τους».

Τέλος,ο μητροπολίτης είπε ότι οι ρομά μαθητές αυξήθηκαν στο Γυμνάσιο και από τα 15 παιδιά πέρυσι φέτος φοιτούν 30 και στην πλειοψηφία τους είναι κορίτσια, ενώ ευχήθηκε να συμβεί το ίδιο και στο Λύκειο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση