Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία
Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σήμερα,  όπως ορίζει το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται   να γίνει η κύρωση του πίνακα διευθυντών Δημοτικών σχολείων και  στη συνέχεια θα αναρτηθεί στην της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ς.Τα παραπάνω διευκρίνισε σήμερα ο διευθυντής Α'/θμιας  Γιώργος Πολύζος, ο οποίος εκτίμησε ότι οι νέοι διευθυντές θα είναι σε ποσοστό 10% περίπου του συνόλου.

Ο ίδιος  διευκρίνισε ότι χθες συνήλθε το διευρυμένο . Μαγνησίας, το συμβούλιο που είναι αρμόδιο για την διευθυντών σχολείων και η πρόταση του διαβιβάστηκε  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

«Αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις διευθυντών που συνταξιοδοτήθηκαν, οι διευθυντές που υπήρχαν μέχρι τ στα , είναι ελάχιστοι που δεν ξαναέγιναν διευθυντές και κάποιοι νέοι με αυξημένα προσόντα κατέλα ορισμένες θέσεις.

Οι νέοι διευθυντές, κάνοντας μια παρακινδυνευμένη εκτίμηση είναι περίπου 10% του συνόλου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύζος και πρόσθεσε: «Η διαδικασία φέτος ήταν πρωτόγνωρη, ο νόμος και το σύστημα ς νέων διευθυντών σχολείων άλλαξε και η διαδικασία κύλισε ομαλότατα και χωρίς προβλήματα».

Οι νέοι διευθυντές θα κάνουν την αναφορά ανάληψη υπηρεσίας την Τρίτη 1 Αυγούστου και από 1 Σεπτεμβρίου θα αναλάβουν και ουσιαστικά πια, τα νέα τους καθήκοντα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση