Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία
Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σήμερα,  όπως ορίζει το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται   να γίνει η κύρωση του πίνακα διευθυντών Δημοτικών σχολείων και  στη συνέχεια θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.Τα παραπάνω διευκρίνισε σήμερα ο διευθυντής Α’/θμιας  Γιώργος Πολύζος, ο οποίος εκτίμησε ότι οι νέοι διευθυντές θα είναι σε ποσοστό 10% περίπου του συνόλου.

Ο ίδιος  διευκρίνισε ότι χθες συνήλθε το διευρυμένο Ν. Μαγνησίας, το συμβούλιο που είναι αρμόδιο για την επιλογή διευθυντών σχολείων και η πρόταση του διαβιβάστηκε  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

«Αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις διευθυντών που συνταξιοδοτήθηκαν, οι διευθυντές που υπήρχαν μέχρι τώρα στα σχολεία, είναι ελάχιστοι που δεν ξαναέγιναν διευθυντές και κάποιοι νέοι με αυξημένα προσόντα κατέλαβαν ορισμένες θέσεις.

Οι νέοι διευθυντές, κάνοντας μια παρακινδυνευμένη εκτίμηση είναι περίπου 10% του συνόλου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύζος και πρόσθεσε: «Η διαδικασία φέτος ήταν πρωτόγνωρη, ο νόμος και το σύστημα επιλογής νέων διευθυντών σχολείων άλλαξε και η διαδικασία κύλισε ομαλότατα και χωρίς προβλήματα».

Οι νέοι διευθυντές θα κάνουν την αναφορά ανάληψη υπηρεσίας την Τρίτη 1 Αυγούστου και από 1 Σεπτεμβρίου θα αναλάβουν και ουσιαστικά πια, τα νέα τους καθήκοντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση