Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία
Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σε ποσοστό 10% οι νέοι διευθυντές δημοτικών σχολείων στη Μαγνησία

Σήμερα,  όπως ορίζει το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται   να γίνει η κύρωση του πίνακα διευθυντών Δημοτικών σχολείων και  στη συνέχεια θα αναρτηθεί στην της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.Τα παραπάνω διευκρίνισε σήμερα ο διευθυντής Α’/θμιας  Γιώργος Πολύζος, ο οποίος εκτίμησε ότι οι νέοι διευθυντές θα είναι σε ποσοστό 10% περίπου του συνόλου.

Ο ίδιος  διευκρίνισε ότι χθες συνήλθε το διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Ν. Μαγνησίας, το συμβούλιο που είναι αρμόδιο για την διευθυντών σχολείων και η πρόταση του ΠΥΣΠΕ διαβιβάστηκε  στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

«Αν εξαιρέσουμε κάποιες περιπτώσεις διευθυντών που συνταξιοδοτήθηκαν, οι διευθυντές που υπήρχαν μέχρι τώρα στα σχολεία, είναι ελάχιστοι που δεν ξαναέγιναν διευθυντές και κάποιοι νέοι με αυξημένα προσόντα κατέλαβαν ορισμένες θέσεις.

Οι νέοι διευθυντές, κάνοντας μια παρακινδυνευμένη εκτίμηση είναι περίπου 10% του συνόλου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύζος και πρόσθεσε: «Η διαδικασία φέτος ήταν πρωτόγνωρη, ο νόμος και το σύστημα επιλογής νέων διευθυντών σχολείων άλλαξε και η διαδικασία κύλισε ομαλότατα και χωρίς προβλήματα».

Οι νέοι διευθυντές θα κάνουν την ανάληψη υπηρεσίας την Τρίτη 1 Αυγούστου και από 1 Σεπτεμβρίου θα αναλάβουν και ουσιαστικά πια, τα νέα τους καθήκοντα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραίτηση ζητά ο διευθυντής της Χειρουργικής του "Αχιλλοπουλείου" #διευθυντήςΧειρουργικής - https://t.co/fbXln7Rg8F -

  • Η θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» στο Πολιτιστικό Νέας Ιωνίας στο Βόλο - https://t.co/7jZ3AGJNKR… -

  • Βιοκλιματική ανάπλαση του κεντρικού πεζοδρόμου του Βελεστίνου #κεντρικόςπεζόδρομοςΒελεστίνου - https://t.co/F4rrynquV7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση