Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σε λίγη ώρα οι βάσεις των Πανελλαδικών
Σε λίγη ώρα οι βάσεις των Πανελλαδικών

Σε λίγη ώρα οι βάσεις των Πανελλαδικών

Σε λίγα λεπτά φτάνει η στιγμή που χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν ένα σημαντικό στοιχείο για το φοιτητικό τους καθώς θα μάθουν σε ποιο τμήμα των ΑΕΙ και πέρασαν.

Στις 11 το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις βάσεις 2016. Οι υποψήφιοι αλλά και οι τους τελειώνουν μια δύσκολη χρονια όπου αναμφίβολα υπήρχε πολύ άγχος και πίεση. Τώρα ήρθε η ώρα που θα δουν τα τα αυτής της κοπιαστικής πορείας.

Ο Παιδείας Νίκος φίλης στις 10 θα ανακοινώσει τα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τύπου στην αίθουσα “Έλλη Παπά” του υπουργείου Υπουργείου Παιδείας.

Στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr θα δείτε σε πιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ έχετε περάσει αφού κάνετε τα πληκτρολογήσετε τα παρακάτω:

• Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

• Τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Την ημέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις, το πρώτο εκπαιδευτικό site στην , alfavita.gr θα σας ενημερώσει με πλήρες ρεπορταζ για τις βάσεις και με μια εμπεριστατωμένη ακτινογραφία των τμημάτων σε ΑΕΙ και

Στην ειδική σελίδα του Υπουργείου results.it.minedu. θα μπορείτε να βλέπετε σε ποια σχολή έχετε περάσει μόνο που από το πρωί βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση