Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου
Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

Αναστέλλεται η λειτουργία της Α' τμήματος του 2ου Δημοτικού σχολείου , λόγω κρουσμάτων κορωναϊού, ενώ μαθητές και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τμήματος, δάσκαλος και γυμνάστρια, παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών έως και την 18η/02/2021.

Προκειμένου να καθησυχάσουν οι , η Διεύθυνση του σχολείου εξέδωσε την παρακάτω , στην οποία αναφέρεται: “Όλοι βιώνουμε, κάτω από τις σημερινές συνθήκες μια άλλη πραγματικότητα ς αλλά παρ' όλα αυτά οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για άλλη δυναμικότητα της γενιάς αυτής.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω και παράλληλα να σας καθησυχάσουμε:
1. ότι σύμφωνα με την υπ'αριθμ.Πρωτ.Φ2.1/03-02-2021 Απόφαση αναστολής λειτουργίας τμήματος σχολικής μονάδας λόγω κρούσματος Covid 19 σε ένα μαθητή, από την Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Μαγνησίας, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α.
Για τον λόγο αυτό οι μαθητές και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τμήματος, δάσκαλος και γυμνάστρια παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών έως και την 18η/02/2021.
2.από πληροφόρηση που έχουμε δεν υπάρχει διασπορά του ιού σε άλλους μαθητές (αρνητικά τα τεστ τόσο μαθητών όσο και δασκάλων του τμήματος).

Οι μαθητές του Α' τμήματος που βρίσκονται σε καραντίνα (όχι τα αδέρφια τους) συμμετέχουν σε εξ' αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του τμήματος (σύνδεση μέσω πλατφόρμας webex, 30λεπτη διδασκαλία).

Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσφέρουν κανονικά τις τους και τα τμήματα λειτουργούν κανονικά με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους.

Το σχολείο πήρε και τηρεί καθημερινά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μας ενδιαφέρει όλους πρωτίστως η υγεία και η ασφάλεια των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Γι' αυτό συνιστάμε ψυχραιμία, σύνεση και θετικές σκέψεις για το καλύτερο της ς όλων μας, τηρώντας και προσωπικά ο καθένας μας τα μέτρα για τον κορωναϊό. (Την Δευτέρα 08/02/2021 μετά την λήξη λειτουργίας της σχολικής μονάδας έγινε σε όλους τους χώρους του διδακτηρίου.)

Παρακαλούμε μην αμελείτε να ενημερώνετε την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τυχόν απουσίες των μαθητών ή εμφανιζόμενα προβλήματα υγείας.
Με την βεβαιότητα για άριστη μαζί σας, είμαστε στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο του σχολείου (242103959, 6973357187) κατά τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση