Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου
Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

Σε καραντίνα μαθητής και εκπαιδευτικοί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βόλου

Αναστέλλεται η λειτουργία της Α’ τμήματος του 2ου Δημοτικού σχολείου Βόλου, λόγω κρουσμάτων κορωναϊού, ενώ και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου τμήματος, και γυμνάστρια, παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών έως και την 18η/02/2021.

Προκειμένου να καθησυχάσουν οι γονείς, η Διεύθυνση του σχολείου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: “Όλοι βιώνουμε, κάτω από τις σημερινές συνθήκες μια άλλη πραγματικότητα ζωής αλλά παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για άλλη δυναμικότητα της γενιάς αυτής.
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω και παράλληλα να σας καθησυχάσουμε:
1. ότι σύμφωνα με την υπ’αριθμ.Πρωτ.Φ2.1/03-02-2021 Απόφαση αναστολής λειτουργίας τμήματος σχολικής μονάδας λόγω κρούσματος Covid 19 σε ένα μαθητή, από την Διεύθυνση Π.Ε. Ν. Μαγνησίας, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του τμήματος Α.
Για τον λόγο αυτό οι και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του συγκεκριμένου τμήματος, και γυμνάστρια παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών έως και την 18η/02/2021.
2.από πληροφόρηση που έχουμε δεν υπάρχει διασπορά του ιού σε άλλους μαθητές (αρνητικά τα τεστ τόσο μαθητών όσο και δασκάλων του τμήματος).

Οι του Α’ τμήματος που βρίσκονται σε καραντίνα (όχι τα αδέρφια τους) συμμετέχουν σε εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του τμήματος (σύνδεση μέσω πλατφόρμας webex, 30λεπτη διδασκαλία).

Οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους και τα τμήματα λειτουργούν κανονικά με τους εκπαιδευτικούς και τους τους.

Το σχολείο πήρε και τηρεί καθημερινά όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μας ενδιαφέρει όλους πρωτίστως η και η ασφάλεια των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό συνιστάμε ψυχραιμία, σύνεση και θετικές σκέψεις για το καλύτερο της ζωής όλων μας, τηρώντας και προσωπικά ο καθένας μας τα μέτρα για τον κορωναϊό. (Την Δευτέρα 08/02/2021 μετά την λήξη λειτουργίας της σχολικής μονάδας έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους του διδακτηρίου.)

Παρακαλούμε μην αμελείτε να ενημερώνετε την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τυχόν απουσίες των μαθητών ή εμφανιζόμενα προβλήματα υγείας.
Με την βεβαιότητα για άριστη συνεργασία μαζί σας, είμαστε στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο του σχολείου (242103959, 6973357187) κατά τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση