Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Σχολείο Αγωγής Υγείας» στο 4ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας
«Σχολείο Αγωγής Υγείας» στο 4ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

«Σχολείο Αγωγής Υγείας» στο 4ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση με τον τίτλο «Σχολείο Αγωγής Υγείας» και με φορέα διοργάνωσης την ΕΛΕΑΝΑ (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου «Παν. Κατσιρέλος» στη Βόλου, με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση γίνεται με τη του «4ου Δ.Σ. Ν. Ιωνίας Π. Κατσιρέλος» και βασικός ομιλητής, θα είναι ο  Δημήτριος Κούβελας καθηγητής και διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, της Ιατρικής Σχολής του .Π.Θ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5.30 τα απόγευμα, με χαιρετισμούς και στις 6.00 μ.μ. θα ακολουθήσει η πρώτη ομιλία με θέμα:

Πολίτης- Ιατρός- υγείας, παραπομπές. Δικαιώματα και υποχρεώσεις των ασθενών. Συμβολή των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Τελική διάγνωση.

Στις 7.00 μ.μ. θα ακολουθήσει η δεύτερη ομιλία επίσης απ΄ τον κ. Κούβελα, με θέμα : Φάρμακα, βασικές έννοιες του φαρμάκου έγκριση, ρυθμιστικές αρχές, τιμολόγηση, φαρμακευτική αγωγή, συνδυασμοί, φαρμακοεπαγρύπνηση, κίτρινη κάρτα.

Στο τέλος της ομιλίας, θα ακολουθήσει συζήτηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση